Síremlékek kíméletes lemosása

Síremlékek kíméletes lemosása (por, madárürülék, csigacsíkok és egyéb piszkok eltávolítása. Márvány, gránit, műkő és fa alapanyag esetén )

MI FOLYAMATOS ÉS ESETI SÍRGONDOZÁSSAL LEVESZÜK A TERHET AZ ÖN VÁLLÁRÓL!

Önnek ajánlom mindenre kiterjedő sírgondozási szolgáltatásunkat, ha a távolság vagy időhiány miatt csak ritkán jut ki a temetőbe, de igényli, hogy hozzátartozói, rokonai sírján folyamatosan friss virág legyen, és egy mindig ápolt nyughely őrizze szerettei emlékét.
Szüksége van ránk, ha egészségi, illetve egyéb okok miatt nincs ideje a sír rendszeres gondozására, vagy legtöbbször már segítségre szorul, amikor a temetőbe szeretne látogatni​ és a sír ápolásával járó fizikai munkát már nem tudja felvállalni. Segíti szolgáltatásunk érzelmi megnyugvását akkor is, ha lelkileg megterhelő Önnek rendszeresen a temetőbe látogatni, de igényesen ápolt nyughelyen szeretné tudni hozzátartozóit.

Segítségünk mindazoknak is szól, akik távol élnek az elhunytak sírjától, és nincs lehetőségük arra, hogy hozzátartozóik sírját rendszeresen gondozzák, látogassák.

CÉGÜNK A - BLESS MEMORY- MUNKÁJA BIZTOSÍTJA, HOGY SZERETTEIKRŐL AZ ÉVEK MÚLÁSÁVAL IS ÁPOLT NYUGHELLYEL, EMLÉKÜKHÖZ MÉLTÓ KÖRNYEZETBEN EMLÉKEZHESSENEK!
nyomtatási nézet
Szolgáltatásaink
Kérdése van?